onsdag 11 december 2013

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Information till föräldrar
Julen står för dörren och alla elever har fullt upp med att färdigställa och avsluta sina arbetsuppgifter innan jullovet.
 Lucia firas med luciatåg fredagen den 13/12 kl.8.10 i ljushallen år F-4.
Kom gärna förbi och titta på vårt fina Luciatåg denna morgon. Kom i tid! Föräldrar ombeds stå på balkongerna. OBS! Ingen fotografering under Luciatåget. 

Skolavslutning för elever år F-4 onsdagen den18 dec kl 17.00 i ljushallen Skolavslutning för elever år 7-9 torsdagen den19 dec kl 15.15 och år 5-6 kl 16.00 i aulan. All information kring vinterfritids finns på hemsidan under"Aktuellt"

År F-4 har haft en intensiv hösttermin med både sortering av allt skolmaterial och packning inför vår stora evakuering till Konradsberg. Vi ser fram emot våra nya fräscha lokaler och att vår evakuering äntligen blir av! 
I samband med vår flytt får vi också ett integrerat fritids där skola och fritids samverkar i gemensamma lokaler. Vi kommer att organisera vårt arbete årskursvis och varje årskurs finns på samma våningsplan. Vi har gjort nya scheman och det blir en del personalförändringar i vissa ämnen och på fritids. Organisationen för vårterminen 2014 är utlagd på hemsidan. Så fort vi kommit i ordning kommer vi att bjuda in er föräldrar till möte på Konradsberg.

 I hela enheten år F-9 har vi i höst haft en satsning på läsutveckling för alla lärare för att ha fokus på att få alla elever att utveckla sin läsförståelse maximalt i alla ämnen. Jag vill citera en av våra Nobelpristagare ”Läsning är grunden till all kunskapsutveckling” 

Jag vill rikta ett stort tack till alla elever, föräldrar och personal för allt ert engagemang och arbete under höstterminen och önskar Er alla en riktigt avkopplande, stärkande och rofylld julledighet! 

God Jul och ett Gott Nytt ÅR! 
Elisabeth 


 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar