onsdag 26 april 2017

Information 26 april 2017


Snart är Sköna Maj välkommen och jag hoppas nog som alla att vårvärmen är på gång!

 

Ny rektor är nu tillsatt på Kungsholmens grundskola. Guido Pillola arbetar redan som rektor i Stockholms stad i en F-9 skola i vårt rektorsområde, Hässelby villastad som han lämnar den 1 augusti för att börja på Kungsholmens grundskola.

Vi önskar honom varmt välkommen till vår skola!

 

Fotografering för skolkatalog för alla grupper i skolan kommer att äga rum under 3-5 maj, schema är utdelat till alla ansvariga lärare.

Obs! Endast gruppfoto kommer att genomföras.

 

Föräldraråd i maj för åk F-6 fredag 19 maj kl 8.00-9.00 och åk för 7-9 fredag den 12 maj kl 8.15-9.15.

Varmt välkomna önskar vi alla klassrepresentanter. Inbjudan kommer under vecka 18.

 

Nästa vecka, vecka 18, är jag på studieresa till Skottland, Aberdeen, tillsammans med två rektorskollegor i vårt rektorsområde för att studera och ta del av den nationella implementeringsprocessen kring digitalt lärande. Vi kommer att under vår resa träffa skolchefer, rektorer och lärare för att ta del av framgångsfaktorer och vad som behöver genomföras på huvudmannanivå, rektorsnivå och på lärar- och elevnivå.

Vi har i vår rektorsgrupp under två år arbetat med två forskare, Olof Johansson och Niclas Rönnström kring ledarskap och skolutveckling. Alla har under våren gjort studieresor kring olika skolutvecklingsdelar allt ifrån Singapore, Canada, Danmark till Skottland.

Utifrån våra erfarenheter och  dokumentation kommer detta att utmynna i en bok under slutet av detta 2017.

 

Jag önskar er alla en solig och förhoppningsvis varm Valborgshelg!


Elisabeth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar