torsdag 6 april 2017

Information till vårdnadshavare på Kungsholmens grundskola april 2017


Information till vårdnadshavare på Kungsholmens grundskola

 

Jag vill  informera er alla  om att jag kommer att lämna uppdraget som rektor på Kungsholmens grundskola  i augusti 2017.

Rekrytering av ny rektor är på gång och kommer att vara klart innan sommarlovet så att en ny ordinarie rektor är på plats till höstterminen.

 

Det har varit ett spännande, lärorikt, intensivt och ibland ett utmanande uppdrag att leda evakuering , nybyggnation och  utvecklingen av vår skola.

Jag är väldigt glad och nöjd över skolans pedagogiska utveckling och de goda resultaten som vi tillsammans har åstadkommit!

Vi är åter en självständig resultatenhet och det känns väldigt tillfredsställande.

Vi har utvecklingsprocesser och rutiner kring vårt kärnuppdrag på plats och vi behöver fortsätta implementeringsarbetet kring våra prioriterade utvecklingsområden och vi kan bara bli ännu bättre !!!

En spännande resa och utmaning blir att hitta en organisation både pedagogiskt och tekniskt för den nya skolplattformen och för vårt utvecklingsarbete kring det digitaliserade lärandet.

 

Jag är stolt över Kungsholmens grundskola och stolt över alla våra elever för deras engagemang och flit och över vår personal som är både kompetent, engagerad och som bidra till att fortsätta utveckla vår skola i alla delar och med fokus på att utveckla ”Optimala lärmiljöer”.

 

Inför läsåret 2017/2018 gör vi nya grupper i blivande åk 4 och åk 7. Vårdnadshavare för blivande åk 4 och för blivande åk 7 får särskild information om hur denna process genomförs.

 

Inför läsåret 2017/2018 utökar vi Kungsholmens grundskola med 2 extra förskoleklasser och de kommer att vara på St Göransgatan 120 och tillhöra åk 7-9 med ansvarig chef bitr rektor Marion Sarmiento Aguilera. Denna utbyggnad är embryot till den nya skolan på Stadshagen. Mer information kommer till vårdnadshavare i blivande  förskoleklasser efter påsklovet.

 

Läsårsdata

 

Påsklov vecka 15

Planeringsdag tisdag 18 april, elever lediga, skola och fritids stängt

APT för alla personal, torsdag 20 april,  skolan stänger 15.30

Lovdag måndag 1 maj,

Kristi himmelsfärd, lovdag fredag 26 maj, fritids öppet

Studiedag måndag 5 juni, elever lediga, fritids öppet som vanligt

Skolavslutning fredag 9 juni

Skolstart onsdag 16 augusti 9.00

Julavslutning fredag 22 december

 

 

Jag önskar Er alla en solig, äggrik och glad påsk!

Elisabeth


 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar